Klon-Bourbon Pecan Pie
Przepis Klon-Bourbon Pecan Pie jest gotowy w około 1 godzinę i 23 minuty i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.52 za porcję. Mieszanka bourbona, syropu kukurydzianego, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Klonowy Bourbon Pecan Pie, Klonowy Bourbon Pecan Pie, oraz Pecan Maple Pie Z Kumkwatem I Bourbonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło. Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania, drapując nadmiar ciasta na krawędziach. Wchodzisz krawędzie pod, i flet. Schłodzić w zamrażarce 15 minut.
Połącz pekan i pozostałe składniki w misce, dobrze mieszając, aby połączyć.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 38 minut lub aż środek ciasta jest prawie ustawiony (krawędzie tarczy piecrust z folią, jeśli skorupa staje się zbyt brązowy). Cool on wire rack.