Klasyczny Meat Loaf
Klasyczny Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 314 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Jeśli masz pod ręką oregano, panko, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Klasyczny Meat Loaf, Klasyczny Meat Loaf, oraz Easy Classic Meat Loaf.
Instrukcje
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 6 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Cebulę, 3 łyżki ketchupu i pozostałe składniki połączyć w misce i delikatnie mieszać tylko do połączenia.
Umieścić mieszaninę mięsa na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; kształt w 8 x 4-calowy Bochenek.
Wierzch bochenka posmarować pozostałymi 3 łyżkami keczupu.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Odstawić 10 minut; pokroić na 8 plastrów.
Parowanie wina: Trivento, Amado Sur, Argentyna (15 USD), to miękka, czerwona mieszanka na bazie malbecu z łagodnymi taninami, ale jest wystarczająco obfite, aby sprostać aromatycznemu bochenkowi mięsa. Dojrzałe owoce wina i tosty dębowe pasują do kombinacji słodkiego ketchupu i pikantnego słonego sosu Worcestershire. -- Scott Jones