Klasyczny Koktajl Krewetkowy Z Sosem Tequila-Limonka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać klasyczny koktajl krewetkowy z sosem Tequila-Limonka spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 63 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Mieszanka kolosalnych krewetek, chrzan, lód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tequila-Limonkowy Koktajl Krewetkowy, Shrimp Cocktail Bar: Klasyczny Sos Koktajlowy, Avocado Crema, Remoulade, oraz Koktajl krewetkowy z sosem koktajlowym limonkowym Sriracha.
Instrukcje
Dla krewetek: w dużym garnku, doprowadzić 6 kwarty wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj starą Zatokę, przyprawę do marynowania i liście laurowe.
Podawać krewetki na półmisku z sosem w kubku do zanurzania.Więcej Przepisy Krewetki na żywności Republiki: meksykańska Krewetka koktajl Recipe
Grillowane Krewetki Z Lime Powder Recipe
Marynowane Krewetki Z Kopru Włoskiego Recipe
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.