Klasyczne Ciasto Dyniowe
Jeśli 73 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, klasyczne ciasto z dyni może być spektakularne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 293 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, brązowy cukier, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać dynię i wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Aby przygotować skorupę, rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod i flet.
Wlać mieszaninę dyni do skorupy.
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia na najniższym stojaku piekarnika.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 (Nie wyjmuj ciasta z piekarnika); piec dodatkowe 50 minut lub aż prawie się ustawi. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować polewę, ubij śmietanę mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodajemy amaretto i cukier puder, ubijamy do wymieszania.