Klasyczna powolna zupa wołowo-jęczmienna to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jęczmień perłowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Beef Barley Soup, Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, wołowinę, sól i pieprz gotować w oleju 7 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Łyżka mieszanki wołowiny do 6-quart powolnej kuchenki. Wymieszać z marchewką, jęczmieniem i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
4
Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Wymieszać z mrożonym groszkiem i kukurydzą. Przykryć i gotować 8 do 10 minut lub aż groch i kukurydza są gorące.