Classic Pot Roast to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 60g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, koszerną sól i pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przyprawić mięso solą i pieprzem i posypać mąką; dodać do garnka i gotować, aż rumiane, o 5 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Wyjąć z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj boczek, cebulę i posiekaną marchewkę do garnka; gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać pastę pomidorową i czosnek; gotować, mieszając, aż pasta zacznie skwierczeć, o 4 protokół. Wymieszać z koniakiem, skrobając wszelkie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Koniak
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj wino i bulion, a następnie wróć mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Włożyć seler, liście laurowe, ziarna pieprzu, ziele angielskie, goździki i gałązki ziół na kwadrat gazy i związać w torebce ze sznurkiem kuchennym; dodać do garnka i doprowadzić do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeży Koperek, Zerwany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Dodatkowa Woda
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Połóż rundę pergaminu na powierzchni mięsa i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
9
Przenieść garnek do piekarnika i gotować 1 godzinę, 30 minut. Pieczeń obrócić, następnie dodać brukiew, ziemniaki, marchewkę połówkową i 1 łyżeczkę soli. Przykryj pergaminem i pokrywką i wróć do piekarnika, aż mięso będzie przetargu widłowego, 1 godzina, 30 minut, do 2 godzin więcej. (Termometr mięsa powinien zarejestrować 185 stopni F.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Wyjąć woreczek ziołowy i odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania; gotować płyn na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 25 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Powrót warzywa do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2
Odwiązać pieczeń, cienko pokroić na ziarno i ułożyć na półmisku. Łyżka warzywa i sos nad i wokół mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala