Kiwi-Lime-Rum Slush
Kiwi-Lime-Rum Slush jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka owoców kiwi, margarita mix koncentratu, rum, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Kiwi-Lime-Rum Slush, Strawberry Kiwi Slush, oraz Luscious Lime Slush.
Instrukcje
Puree z owoców kiwi w blenderze.
Umieścić sitko na małej misce. Z tyłu łyżki, naciśnij owoce przez sitko, aby usunąć nasiona.
W tym samym pojemniku blendera wymieszaj puree owocowe, 12 oz. napój gazowany, margarita wymieszaj koncentrat i rum; przykryj i zmiksuj z małą prędkością do wymieszania.
Wlać do niemetalowego pojemnika. Przykryć; zamrozić co najmniej 24 godziny lub do momentu twardości.
Dla każdej porcji, łyżka 1/3 szklanki mieszaniny błota do szkła; dodać 2/3 szklanki napoju gazowanego. Lub łyżka mieszanki błota do dużej miski dziurkacza; dodaj 2 litry napoju gazowanego. Delikatnie wymieszać.
Udekoruj szklanki lub miskę ponczu plastrami limonki.