King Cake
King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 667 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże i biały cukier w ciepłym mleku.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
Wymieszać żółtka i roztopione masło do mieszanki mlecznej. W osobnej misce połączyć mąkę, sól, gałkę muszkatołową i skórkę z cytryny. Ubić mieszaninę mąki do mleka / mieszaniny jaj 1 szklanki na raz. Gdy ciasto się połączy, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 2 godzin.
W małej misce połącz serek śmietankowy i 1/2 szklanki cukru cukierniczego.
Dobrze wymieszać. W innej małej misce połącz pozostałe 2 szklanki cukru cukierniczego, sok z cytryny i 2 łyżki mleka.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 6x30 cali.
Na środku ciasta rozprowadzić nadzienie z serem śmietankowym. Połącz dwie długie krawędzie i całkowicie uszczelnij. Używając rąk uformować ciasto w długi cylinder i umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia, szew stronie w dół. Uformuj ciasto w pierścień naciśnij dziecko do pierścienia od dołu, aby było całkowicie ukryte przez ciasto.
Umieść dobrze nasmarowaną metalową puszkę z 2 funtami na środku pierścienia, aby utrzymać kształt podczas pieczenia. Przykryj pierścień ręcznikiem i umieść w ciepłym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia rozmiaru, około 45 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.
Wyjmij puszkę z kawą i pozostaw chleb do ostygnięcia.
Mżawka schłodzone ciasto z cytryny / cukru glazury i udekorować posypką cukierków.