Kije Caprese

Kije Caprese
Kije Caprese to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, liście bazylii, ozdobne wykałaczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Przystawka Caprese Sticks, Insalata caprese all ' americana (Sałatka Caprese W Stylu Amerykańskim), oraz Kije Strudel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1 kulkę mozzarelli, 1 liść bazylii i 1 pomidor na każdej wykałaczce i ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2
Skropić olejem, posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia31
Magazyn