Kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i babeczki z tuńczykiem Creme Fraiche

Kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i babeczki z tuńczykiem Creme Fraiche
Przepis kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i tuńczyk Creme Fraiche Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, śmietanę, pastę wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Łosoś z Wasabi-creme Fraiche, oraz Lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, proszek do pieczenia, kiełki pszenicy, zmielony imbir i sól przesiać do średniej wielkości miski. Odstaw miskę na bok. W misce elektrycznego miksera stojącego, z uchwytem na łopatkę, masło i cukier śmietanę razem, około 6 minut. Zeskrobuj boki miski, a następnie dodaj wanilię i 1 żółtko na raz, skrobając boki miski po każdym dodaniu. Włącz mikser do niskiej prędkości i dodaj mieszaninę mąki w stałym strumieniu. Włącz mikser do średniej prędkości i beat przez 2 minuty. Powoli dodawać śmietanę. W oddzielnej, pozbawionej tłuszczu misce, ubijać białka za pomocą elektrycznego ręcznego trzepaka i szczypty soli, aż utworzą sztywne, ale wilgotne szczyty. Delikatnie mieszać do ciasta ręcznie za pomocą szpatułki, aż nie będzie widać białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta i piec, aż będą złote i wiosna z powrotem po dotknięciu, o 30 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Do nadzienia z kremem wasabi: ubić Serek i pastę wasabi ręcznie metalową łyżką w małej misce. Przykryć do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Pasta WasabiPasta Wasabi
WasabiWasabi
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połączyć creme fraiche z 2 1/2 łyżki sezamu i 3/4 łyżeczki imbiru, mieszając ręcznie z łyżką w średniej wielkości misce. Przełóż tuńczyka przez ręczny zester, aby utworzyć małe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ZesterZester
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj tuńczyka do creme fraiche i kontynuować mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
3
Dodać sok z cytryny i wymieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1
Usuń i wyrzuć środek każdej schłodzonej babeczki za pomocą Apple corer. Wlać nadzienie wasabi do każdej wnęki, aż do poziomu z wierzchem ciasta. Obficie wlać na wierzch mieszaninę creme fraiche z tuńczyka i posypać pozostałą mieszanką sezamu i imbiru. Udekorować 1 groszkiem wasabi umieszczonym na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
WasabiWasabi
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn