Kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i babeczki z tuńczykiem Creme Fraiche
Przepis kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i tuńczyk Creme Fraiche Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, śmietanę, pastę wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Łosoś z Wasabi-creme Fraiche, oraz Lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, proszek do pieczenia, kiełki pszenicy, zmielony imbir i sól przesiać do średniej wielkości miski. Odstaw miskę na bok. W misce elektrycznego miksera stojącego, z uchwytem na łopatkę, masło i cukier śmietanę razem, około 6 minut. Zeskrobuj boki miski, a następnie dodaj wanilię i 1 żółtko na raz, skrobając boki miski po każdym dodaniu. Włącz mikser do niskiej prędkości i dodaj mieszaninę mąki w stałym strumieniu. Włącz mikser do średniej prędkości i beat przez 2 minuty. Powoli dodawać śmietanę. W oddzielnej, pozbawionej tłuszczu misce, ubijać białka za pomocą elektrycznego ręcznego trzepaka i szczypty soli, aż utworzą sztywne, ale wilgotne szczyty. Delikatnie mieszać do ciasta ręcznie za pomocą szpatułki, aż nie będzie widać białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kiełki Pszenicy
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta i piec, aż będą złote i wiosna z powrotem po dotknięciu, o 30 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
4
Do nadzienia z kremem wasabi: ubić Serek i pastę wasabi ręcznie metalową łyżką w małej misce. Przykryć do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Pasta Wasabi
Wasabi
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połączyć creme fraiche z 2 1/2 łyżki sezamu i 3/4 łyżeczki imbiru, mieszając ręcznie z łyżką w średniej wielkości misce. Przełóż tuńczyka przez ręczny zester, aby utworzyć małe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zester
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj tuńczyka do creme fraiche i kontynuować mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Mandarynki, Każda
3
Dodać sok z cytryny i wymieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1
Usuń i wyrzuć środek każdej schłodzonej babeczki za pomocą Apple corer. Wlać nadzienie wasabi do każdej wnęki, aż do poziomu z wierzchem ciasta. Obficie wlać na wierzch mieszaninę creme fraiche z tuńczyka i posypać pozostałą mieszanką sezamu i imbiru. Udekorować 1 groszkiem wasabi umieszczonym na środku ciasta.