Kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i babeczki z tuńczykiem Creme Fraiche
Przepis kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i tuńczyk Creme Fraiche Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, śmietanę, pastę wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Łosoś z Wasabi-creme Fraiche, oraz Lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Mąkę, proszek do pieczenia, kiełki pszenicy, zmielony imbir i sól przesiać do średniej wielkości miski. Odstaw miskę na bok. W misce elektrycznego miksera stojącego, z uchwytem na łopatkę, masło i cukier śmietanę razem, około 6 minut. Zeskrobuj boki miski, a następnie dodaj wanilię i 1 żółtko na raz, skrobając boki miski po każdym dodaniu. Włącz mikser do niskiej prędkości i dodaj mieszaninę mąki w stałym strumieniu. Włącz mikser do średniej prędkości i beat przez 2 minuty. Powoli dodawać śmietanę. W oddzielnej, pozbawionej tłuszczu misce, ubijać białka za pomocą elektrycznego ręcznego trzepaka i szczypty soli, aż utworzą sztywne, ale wilgotne szczyty. Delikatnie mieszać do ciasta ręcznie za pomocą szpatułki, aż nie będzie widać białek.
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta i piec, aż będą złote i wiosna z powrotem po dotknięciu, o 30 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Do nadzienia z kremem wasabi: ubić Serek i pastę wasabi ręcznie metalową łyżką w małej misce. Przykryć do momentu użycia.
Połączyć creme fraiche z 2 1/2 łyżki sezamu i 3/4 łyżeczki imbiru, mieszając ręcznie z łyżką w średniej wielkości misce. Przełóż tuńczyka przez ręczny zester, aby utworzyć małe wstążki.
Dodaj tuńczyka do creme fraiche i kontynuować mieszanie.
Dodać sok z cytryny i wymieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Usuń i wyrzuć środek każdej schłodzonej babeczki za pomocą Apple corer. Wlać nadzienie wasabi do każdej wnęki, aż do poziomu z wierzchem ciasta. Obficie wlać na wierzch mieszaninę creme fraiche z tuńczyka i posypać pozostałą mieszanką sezamu i imbiru. Udekorować 1 groszkiem wasabi umieszczonym na środku ciasta.