Kiełbasa z fasolą i Escarole

Kiełbasa z fasolą i Escarole
Kiełbasa z fasolą i Escarole jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka liścia laurowego, kiełbasa z kurczaka, grubo parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa z Escarole i białą fasolą, Makaron z Escarole, białą fasolą i kiełbasą z kurczaka, oraz Escarole & Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kiełbasę, fasolę, pomidory, bulion, liść laurowy, tymianek i czerwoną paprykę w wolnej kuchence i gotuj na małym ogniu przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
FasolaFasola
BulionBulion
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wymieszać w escarole i gotować dodatkowe 5 do 8 protokół, aż po prostu zwiędły. Wymieszać z parmezanem i pietruszką. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EscaroleEscarole
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn