Kiełbasa-Wołowina Enchiladas
Kiełbasa-wołowina Enchiladas jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 457 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chili w proszku, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowe enchilady z kiełbasą i jajkiem, Dyni, kiełbasy i szpinaku Enchiladas, oraz Włoskie kiełbasy Enchiladas – nie bój się zastąpić składników dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać 6 pierwszych składników. Gotować 5 minut, mieszając, aż mięso jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dobrze spuścić mieszankę mięsa i wytrzeć patelnię ręcznikami papierowymi. Powrót mieszaniny mięsa na patelni; wymieszać w 1 sos enchilada puszka i kukurydzy.
Tortille stos między 2 wilgotne ręczniki papierowe. Mikrofalówka na wysokości 1 minuty. Mieszanka mięsa łyżka w dół środka każdej tortilli; roll up tortille; ułóż w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Pozostałą puszkę sosu enchilada polać tortillami. Przykryć i piec w 350 przez 25 minut. Odsączyć, posypać serem i zieloną cebulką i piec dodatkowo 5 minut.