Przepis kiełbasa kurczak Jambalayan jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Na 1,44 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 9. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przyprawy cajun, pomidory w puszkach, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać długoziarnisty ryż, można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak i kiełbasa Jambalaya, Kurczak i kiełbasa Jambalaya, oraz Kurczak i kiełbasa Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, saute kiełbasę i kurczaka w oleju przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj seler i cebulę; saute 6-8 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać w bulionie, pomidory, ryż, tymianek i przyprawy Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.