Kiełbasa i ser
Kiełbasa Scrambles i ser może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz kiełbasę śniadaniową, pół na pół, pomidor śliwkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa i ser, Scrambles Salami, oraz Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia lub olej roślinny, 1 obrót patelni, dodaj kiełbasę i brązowy i pokruszyć mięso, 5 lub 6 protokół.
Wyjąć kiełbasę z patelni i odsączyć część tłuszczu. Powrót pan do ciepła i zmniejszyć temperaturę do średnio niskiej.
Ubić jajka, pół na pół lub mleko, ostry sos, sól i pieprz. Jajeczka wymieszać do miękkości, następnie dodać ser i dalej wymieszać jeszcze minutę, aby zakończyć gotowanie jajek i zacząć topić kawałki sera.
Zdjąć patelnię z ognia i połączyć kiełbasę z jajkami.
Porcje jajek udekorować kilkoma kawałkami pokrojonego w kostkę świeżego pomidora.
Talerze kiełbasy podawać z naleśnikami, lub na prostą kolację podawać z pieczywem pełnoziarnistym, masłem i skropionym miodem.