Kiełbasa i Ricotta Calzones
Kiełbasa i Ricotta Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.33 za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 34 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, gałkę muszkatołową, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Kiełbasa i Ricotta Calzones, Ricotta Calzones Z Kiełbasą I Brokułami Rabe, oraz Ricotta Calzones z kiełbasą i brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. ciasto do pizzy podzielić na 8 sztuk.
Rozwałkować każdy na 8-calowy okrągły dysk.
Aby wypełnić, w patelni 10-calowej, rozgrzać olej na średnim lub średnim ogniu.
Dodać cebulę i grzyby; gotować 5 do 7 minut lub aż warzywa zaczną mięknąć.
Dodaj szpinak; nadal gotować około 2 minut lub aż szpinak zwiędnie.
W dużej misce wymieszaj gotowaną kiełbasę, ser ricotta, parmezan, sól, gałkę muszkatołową, pieprz i mieszankę cebulowo-szpinakową.
Aby każdy calzone, miejsce napełniania w środku ciasta okrągłe. (Oprzyj się pokusie przepełnienia ciasta.) Złożyć ciasto na; naciśnij krawędź i skręć, aby uszczelnić.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Pokroić calzones na pół, aby służyć.