Kiełbasa i pieprz Calzones

Kiełbasa i pieprz Calzones
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kiełbasy i pieprzu Calzones. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 366 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę z kurczaka, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Kiełbasa Pieprz Calzones, Kiełbasa I Czerwona Papryka Calzones, oraz Grillowana papryka, cebula i kiełbasa Calzones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Połączyć 1/2 szklanki mąki, 1 szklanka ciepłej wody, drożdże i cukier w dużej misce; odstawić 15 protokół. Stopniowo dodawaj 1 3/4 szklanki mąki, 1 łyżkę oleju i 3/4 łyżeczki soli; mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej 1/2 szklanki mąki, 1 łyżkę stołową na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Aby przygotować nadzienie, podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu w dużej patelni zapobiegającej przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj paprykę, cebula, czosnek, i kiełbasa; smażyć 10 minut lub do miękkości. Wymieszać łyżką do miski; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj mozzarellę i pozostałe składniki do mieszanki kiełbas; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
KiełbasaKiełbasa
7
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut. Podzielić na 8 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
9
Zwiń każdą porcję w 6-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy na połowę każdego okręgu, pozostawiając 1/2-calowy granicy. Zagniataj ciasto na nadzieniu; zaciskaj krawędzie ciasta palcami, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Umieścić calzones na dużej blasze wyłożonej folią i pokryte sprayem do gotowania. Wierzch ciasta przebić widelcem. Lekko pokryć calzones sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec w 450 przez 14 minut lub aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z piekarnika. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Pokryć arkusz folii sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Umieścić 1 calzone na powlekanej stronie folii; uszczelnić. Powtórz procedurę z pozostałymi kalzonami i sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Umieść calzones w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamrozić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
16
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Aby podgrzać, umieść owinięte folią, zamrożone kalzony na dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
18
Piec w temperaturze 450 przez 40 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn