Kiełbasa i fasola Ragù na makaronie Quinoa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać kiełbasy i fasoli Ragù na makaronie Quinoa spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, ser romano, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crockpot Tuscan Sausage and White Bean Ragu with Buttered Gnocchi, Kiełbasa I Koper Włoski Ragù, oraz Ragu z kiełbasą i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać kiełbasę; gotować, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać w winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Dodaj makaron, dobrze mieszając. Wierzch równomiernie z serem.