Kiełbasa i farsz jesienno-owocowy
Kiełbasa i jesienno-owocowy farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, sól i pieprz, owoce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kiełbasa i farsz jesienno-owocowy, Kury myśliwskie z farszem owocowo-Parówkowym, oraz Pieczeń wieprzowa z kiełbasą, farszem owocowo-orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić bulion do wrzenia, dodać suszone owoce i żurawinę, wyłączyć ogień i odstawić na 15 minut. Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, mieszając i rozbijając go na kawałki, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół.
Wyjąć i umieścić w dużej misce.
Obniżyć temperaturę do średniej i roztopić masło.
Dodać cebulę i seler. Gotować, mieszając, do miękkości, o 6 protokół.
Dodaj do miski z kiełbasą.
Odcedzić owoce, rezerwując bulion i dodać do miski.
Dodać zioła, sól i pieprz; wymieszać.
Dodać mieszankę farszu wraz z bulionem reserved; wymieszać, aby połączyć.
Mgła 9-na-13-calowe naczynie żaroodporne z sprayem do gotowania i łyżką w farszu.
Piec przez 35 minut, lub do ogrzania. Włożyć farsz do środka pieczeni, resztę umieścić w misce do serwowania.