Kiełbaski śniadaniowe rozmaryn i musztarda
Rozmaryn i musztarda śniadanie kiełbaski może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kiełbaski śniadaniowe, cebulę, musztardę zbożową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Kiełbaski Śniadaniowe Rozmaryn I Musztarda, Kiełbaski śniadaniowe rozmaryn i musztarda, oraz Kiełbaski Śniadaniowe Rozmaryn I Musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekany rozmaryn; smażyć na złoty kolor, o 10 protokół.
Przenieść do średniej miski.
Dodaj kiełbasę, musztardę i dużą ilość świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Delikatnie wymieszać. Forma na dwanaście pasztetów o średnicy 2 cali. Ułóż kiełbaski na ciężkiej blasze do pieczenia. (Można zrobić 1 dzień wcześniej; chill.)
Ustaw stojak w najniższej pozycji w piekarniku i rozgrzej do 260°.
Piec kiełbaski aż tylko gotowane przez, o 6 protokół. (Jeśli kiełbaski nie rumiane, dusić 2 minuty.)
Kiełbaski przełożyć na papierowe ręczniki, aby osuszyć, a następnie ułożyć na półmisku.
Udekorować gałązkami rozmarynu i podawać.