Key Lime Pie

Key Lime Pie
Key Lime Pie wymaga z grubsza 6 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Mieszanka soku z limonki, cukier granulowany, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić krakersy graham w misce robota kuchennego z solą i cukrem. Proces przez około 30 sekund, aż Grahamów są jednolite, małe okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać roztopione masło i pulsować aż włączone. Naciśnij mieszaninę na dno i boki sprężynyformularz (boki skorupy powinny wynosić tylko około 1 1/2 cala). Schłodzić ciasto w lodówce przez 15 minut, a następnie piec przez 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia Skórki. Obniżyć piekarnik do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W misce robota kuchennego połącz słodzone mleko skondensowane, żółtka jaj, sok z limonki i skórkę. Uruchom procesor przez 10 sekund, a następnie zatrzymaj się, zeskrobaj boki i uruchom ponownie przez kolejne 10 sekund. Zeskrobać mieszaninę na dno schłodzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Piec w temperaturze 325 ° F przez 14 do 17 minut, aż będzie jędrne, ale nadal jiggles w środku (uważaj, to ciasto będzie ustawione bardzo szybko). Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie umieścić ciasto w lodówce, aby całkowicie schłodzić, przez co najmniej cztery godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Gdy będziesz gotowy do podania, zwolnij boki formy sprężynowej i usuń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
8
W misce wymieszać śmietanę z cukrem cukierniczym i ubić trzepaczką (można to również zrobić w mikserze stojącym wyposażonym w końcówkę trzepaczki), aż mieszanina osiągnie średni szczyt. Jeśli używasz, dodaj mascarpone i ubijaj, aż będzie gładka i gęsta. Ciasto wymieszać z masą śmietanową, a wierzch posypać skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
MascarponeMascarpone
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn