Key Lime Pie
Key Lime Pie wymaga z grubsza 6 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Mieszanka soku z limonki, cukier granulowany, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieścić krakersy graham w misce robota kuchennego z solą i cukrem. Proces przez około 30 sekund, aż Grahamów są jednolite, małe okruchy.
Dodać roztopione masło i pulsować aż włączone. Naciśnij mieszaninę na dno i boki sprężynyformularz (boki skorupy powinny wynosić tylko około 1 1/2 cala). Schłodzić ciasto w lodówce przez 15 minut, a następnie piec przez 1
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia Skórki. Obniżyć piekarnik do 163°.
W misce robota kuchennego połącz słodzone mleko skondensowane, żółtka jaj, sok z limonki i skórkę. Uruchom procesor przez 10 sekund, a następnie zatrzymaj się, zeskrobaj boki i uruchom ponownie przez kolejne 10 sekund. Zeskrobać mieszaninę na dno schłodzonej skorupy.
Piec w temperaturze 325 ° F przez 14 do 17 minut, aż będzie jędrne, ale nadal jiggles w środku (uważaj, to ciasto będzie ustawione bardzo szybko). Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie umieścić ciasto w lodówce, aby całkowicie schłodzić, przez co najmniej cztery godziny.
Gdy będziesz gotowy do podania, zwolnij boki formy sprężynowej i usuń.
W misce wymieszać śmietanę z cukrem cukierniczym i ubić trzepaczką (można to również zrobić w mikserze stojącym wyposażonym w końcówkę trzepaczki), aż mieszanina osiągnie średni szczyt. Jeśli używasz, dodaj mascarpone i ubijaj, aż będzie gładka i gęsta. Ciasto wymieszać z masą śmietanową, a wierzch posypać skórką z limonki.