Ken 's Kickin' Posole
Kena Kickin ' Posole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Jeśli masz papryki jalapeno, kolendra, schab i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób robiło ten przepis, a 266 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kickin ' Cottage Pie, Kickin ' Ciecierzyca, oraz Kickin ' BBQ Spice Rub.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Umieść Poblano chiles cut-side-down na blasze do pieczenia.
Gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż skóra papryki poczerniała i pęcherze, o 5 protokół.
Wrzucić poczerniałą paprykę do miski i szczelnie zamknąć folią. Pozostawić papryki do pary, jak ostygną, o 20 protokół. Po ostygnięciu usuń skórki i wyrzuć. Pokroić w kostkę.
Gotować i mieszać boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż uwolni swój tłuszcz i zaczyna chrupać, o 5 protokół.
Odcedzić boczek na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu i wyrzucić z garnka całą oprócz 1 łyżki tłuszczu z boczku. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i dodać kostki schabu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Wyjmij wieprzowinę z garnka i zmniejsz ogień do średniego. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zaczyna się brązowy, o 5 protokół.
Wymieszać Prażone chiles Poblano, papryka jalapeno, oregano, kminek, New Mexico chile proszek, goździki, sól, i kolendra do cebuli; gotować przez 1 minutę.
Wlać bulion z kurczaka i sos enchilada. Wymieszać z boczkiem i kostkami wieprzowymi i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać z hominy, odzyskać, i kontynuować gotowanie 1 godzinę więcej, aż wieprzowina jest bardzo miękka.