Kay Kay ' s Pulled Pork
Kay Kay ' s Pulled Pork może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 280 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sos do grilla, sól, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, sól, papryka, czarny pieprz, pieprz cayenne, biały cukier, czosnek w proszku i cebula w proszku w misce, aż równomiernie wymieszane. Mieszankę przypraw utrzeć na wieprzowinie. Przykryć wieprzowinę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, najlepiej na noc.
Umieść wieprzowinę w powolnej kuchence i dodaj wystarczającą ilość wody, aby po prostu przykryć wieprzowinę. Przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny lub na niskiej przez 6 do 8 godzin.
Przełożyć wieprzowinę do dużej miski i rozdrobnić 2 widelcami; wyrzucić każdą kość, skórę i nadmiar tłuszczu.
Odcedzić i zarezerwować płyn do gotowania z wolnej kuchenki. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchence i mieszać w sosie barbeque.
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj jeszcze przez 2 godziny.
Dodaj tyle zastrzeżone gotowania płynu do zwilżenia wieprzowiny do smaku.