Kasztany zapiekane w Porto z winogronami

Kasztany zapiekane w Porto z winogronami
Kasztany zapiekane z winogronami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka x strips skórka pomarańczowa, pietruszka, gruba sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, Pieczony kurczak z czerwonymi winogronami, karmelizowaną cebulą perłową i sosem Port Pan, oraz Pieczone Kasztany Glazurowane.

Instrukcje

1
Połączyć bulion z kurczaka, Ruby Port, pokrojone w kostkę masło, paski skórki pomarańczowej i cukier w dużej szerokiej patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować mieszaninę do zmniejszenia i zagęszczony wystarczy płaszcz łyżkę, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Port RubyPort Ruby
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać całe Prażone kasztany i bez pestek czerwonych winogron na patelni; posypać grubą sól koszerną. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż sos Port zredukuje się do glazury i sos Płaszcze kasztany i winogrona grubo, o 4 protokół. Doprawić do smaku grubą koszerną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Gruba Sól KoszernaGruba Sól Koszerna
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Kasztany i winogrona przekładamy do miski, posypujemy posiekaną natką pietruszki i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn