Kasztanowy krem Brûlée na wakacje

Kasztanowy krem Brûlée na wakacje
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kasztanowy Crème Brûlée na wakacje może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cynamonu, cukier granulowany, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 73 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Crème de Marrons Chestnut Crème Brûlée, Holiday Spiced Creme Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.In mały rondel ustawiony na średnim ogniu, połączyć śmietanę, fasolę waniliową, laski cynamonu i cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zdjąć z ognia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić na 15 minut, a następnie usunąć fasolę wanilii i cynamon sticks.In Pojemnik blendera, dodać żółtka. Włącz do niskiej prędkości i powoli wlać mieszankę śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WaniliaWanilia
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać creme de marrons i sól; blend aż do połączenia.Podziel mieszankę kasztanów równomiernie między 8 (6-uncji) ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i napełnij naczynie wodą, aż do połowy wysokości ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec do momentu ustawienia kremu, około 45 minut. Ostrożnie wyjąć z piekarnika, ostudzić do temperatury pokojowej w wodzie; wyjąć z wody i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.Pozycja stojak piekarnik 6 cali od brojlerów. Rozgrzej piekarnik do pieczenia. Wierzch każdego kremu równomiernie z 1 łyżką cukru. Broil w grupach po 4, aż cukier się stopi iostatnie rumiane, około 5 minut. Możesz alternatywnie użyć małego palnika, aby indywidualnie brązowy każdy z nich.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
BrojlerBrojler
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn