Kasztanowy krem Brûlée na wakacje
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kasztanowy Crème Brûlée na wakacje może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cynamonu, cukier granulowany, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 73 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Crème de Marrons Chestnut Crème Brûlée, Holiday Spiced Creme Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.In mały rondel ustawiony na średnim ogniu, połączyć śmietanę, fasolę waniliową, laski cynamonu i cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zdjąć z ognia i przykryć.
Odstawić na 15 minut, a następnie usunąć fasolę wanilii i cynamon sticks.In Pojemnik blendera, dodać żółtka. Włącz do niskiej prędkości i powoli wlać mieszankę śmietany.
Dodać creme de marrons i sól; blend aż do połączenia.Podziel mieszankę kasztanów równomiernie między 8 (6-uncji) ramekinów.
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i napełnij naczynie wodą, aż do połowy wysokości ramekinów.
Piec do momentu ustawienia kremu, około 45 minut. Ostrożnie wyjąć z piekarnika, ostudzić do temperatury pokojowej w wodzie; wyjąć z wody i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.Pozycja stojak piekarnik 6 cali od brojlerów. Rozgrzej piekarnik do pieczenia. Wierzch każdego kremu równomiernie z 1 łyżką cukru. Broil w grupach po 4, aż cukier się stopi iostatnie rumiane, około 5 minut. Możesz alternatywnie użyć małego palnika, aby indywidualnie brązowy każdy z nich.Jak to: jak Ładowanie...