Kasza Z Kozim Serem

Kasza Z Kozim Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj kaszy z kozim serem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, bazylia, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kasza z koziego sera ze świeżą kukurydzą, Świeża Kasza Kukurydziana I Kozi Ser, oraz Kasza Pomidorowa Pieczona Z Kukurydzą I Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu. Stopniowo dodawać kaszę i sól do patelni, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn