Karmelizowany chleb bananowy z rumianą polewą maślaną

Karmelizowany chleb bananowy z rumianą polewą maślaną
Karmelizowany chleb bananowy z rumianą polewą maślaną jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, maślankę, masło i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bananowe batoniki z waniliową fasolą z rumianym masłem, Karmelizowany chleb bananowy z brązową polewą maślaną, oraz Chleb owocowo-orzechowy z rumianą polewą maślaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj brązowy cukier i banany; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BananBanan
4
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
5
Umieścić mieszaninę bananów w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Maślankę połączyć z 3 składnikami (przez jajka). Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
8
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszanki bananów, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; ubijać z małą prędkością, aż do połączenia. Zeskrobać ciasto na metalową patelnię o wymiarach 9 x 5 cali pokrytą sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami. Schłodzić przez 10 minut w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć chleb z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
11
Pozostałą 1 łyżkę masła rozpuścić w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 3 minuty lub aż masło zacznie brązowieć; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Dodać cukier puder i pół na pół, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Mżawka glazury na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
GlazuraGlazura
14
Odstawić aż do zestawów glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 31 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn