Karmelizowane kebaby wieprzowe z chińskim bakłażanem
Przepis karmelizowany kebaby wieprzowe z chińskim bakłażanem może zaspokoić Chińskie pragnienie w przybliżeniu 40 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.75 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 315 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka sosu ostrygowego, Japońskie bakłażany, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, Tureckie Kebaby Z Jagnięciną I Bakłażanem, oraz Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk).
Instrukcje
Wieprzowinę wykończyć z tłuszczu i srebrnej skóry i pokroić w poprzek na 1/4 cala. plastry. Ułóż plastry między warstwami folii i, młotkiem do mięsa lub ciężkim wałkiem do ciasta, Funt, aż papier będzie cienki.
Przygotuj grill na bezpośrednie wysokie ciepło (około 500; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 3 sekund). W misce wymieszaj sos rybny, sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek, cukier i sos chili. (Jeśli chcesz, podwoić marynatę i zaoszczędzić połowę do wykorzystania jako sos.)
Dodać wieprzowinę i wrzucić do herbu.
Odstawić na 10 minut. Splot paski mięsa na osiem 10-in. metalowe lub nasączone drewniane szaszłyki.
Połówki każdego bakłażana w poprzek, a następnie wzdłuż; zdobyć każdy kawałek na stronie ciała kilka razy ostrym nożem.
Dodaj bakłażana do marynaty wieprzowej i obrócić, aby płaszcz ze wszystkich stron.
Umieść szaszłyki na środku grilla i otoczyć kawałkami bakłażana, skórką w dół. Przykryć i gotować 2 protokół. Obrócić mięso, przykryć, i gotować 2 minuty więcej.
Wyjąć mięso z grilla. Bakłażan gotować, pokryte, obracając często, 4 do 6 minut, lub aż bakłażan jest bardzo miękki, ale nie spalone.