Karmelizowane kebaby wieprzowe z chińskim bakłażanem

Karmelizowane kebaby wieprzowe z chińskim bakłażanem
Przepis karmelizowany kebaby wieprzowe z chińskim bakłażanem może zaspokoić Chińskie pragnienie w przybliżeniu 40 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.75 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 315 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka sosu ostrygowego, Japońskie bakłażany, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, Tureckie Kebaby Z Jagnięciną I Bakłażanem, oraz Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk).

Instrukcje

1
Wieprzowinę wykończyć z tłuszczu i srebrnej skóry i pokroić w poprzek na 1/4 cala. plastry. Ułóż plastry między warstwami folii i, młotkiem do mięsa lub ciężkim wałkiem do ciasta, Funt, aż papier będzie cienki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Przygotuj grill na bezpośrednie wysokie ciepło (około 500; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 3 sekund). W misce wymieszaj sos rybny, sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek, cukier i sos chili. (Jeśli chcesz, podwoić marynatę i zaoszczędzić połowę do wykorzystania jako sos.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Sos ChiliSos Chili
Sos RybnySos Rybny
Sos SojowySos Sojowy
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać wieprzowinę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Odstawić na 10 minut. Splot paski mięsa na osiem 10-in. metalowe lub nasączone drewniane szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
5
Połówki każdego bakłażana w poprzek, a następnie wzdłuż; zdobyć każdy kawałek na stronie ciała kilka razy ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Dodaj bakłażana do marynaty wieprzowej i obrócić, aby płaszcz ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
7
Umieść szaszłyki na środku grilla i otoczyć kawałkami bakłażana, skórką w dół. Przykryć i gotować 2 protokół. Obrócić mięso, przykryć, i gotować 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć mięso z grilla. Bakłażan gotować, pokryte, obracając często, 4 do 6 minut, lub aż bakłażan jest bardzo miękki, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn