Karmelizowana cebula z farszem z pancetty i rozmarynu
Karmelizowana cebula z farszem Pancettan i rozmarynem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, liście rozmarynu, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozmaryn Focaccia farsz z pancettą, Karmelizowana cebula i chrupiąca Pizza Pancetta, oraz Fontina, karmelizowana cebula i Pizza Pancetta.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać masło w rondlu 3-quart na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 15 minut lub aż dobrze rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać pancetta, czosnek, seler i rozmaryn w rondlu i gotować, aż pancetta jest dobrze rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bulionem i sherry i podgrzać do wrzenia.
Dodać farsz i lekko wymieszać. Łyżkę mieszanki farszu do natłuszczonej 3-ćwiartkowej zapiekanki. Przykryj zapiekankę.
Piec przez 30 minut lub aż mieszanina farszu jest gorąca.