Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane Piec

Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane Piec
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać karmelizowane cebula puree ziemniaczane Piec spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, karmelizowaną cebulę, ciepłe mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane Piec, Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane, oraz Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać; pokroić na 2-calowe kawałki. Przynieś ziemniaki, 2 łyżeczki. sól i woda do przykrycia do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; gotować 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Drenaż. Powrót ziemniaki do holenderskiego pieca, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub aż ziemniaki są suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Tłucz ziemniaki masą ziemniaczaną do pożądanej konsystencji. Wymieszać z ciepłą maślanką, ciepłym mlekiem, roztopionym masłem, pieprzem i 1 łyżeczką. sól, mieszając tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Wymieszać z serem Gruyre, karmelizowaną cebulą i natką pietruszki i wymieszać na lekko nasmarowane 2 1/2 qt. naczynie do pieczenia lub 8 (10-oz .) ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn