Karmelizowana cebula i pekan brukselka
Przepis karmelizowana cebula i pekan brukselka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brukselkę, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Karmelizowana Cebula-(Czasami Boczek) - I Pekan Brukselka, Brukselka, Pancettan i karmelizowana czerwona cebula Crostini, oraz Karmelizowana Brukselka.
Instrukcje
Cebulę pokroić na pół i cienko pokroić.
Brukselkę przeciąć na pół, a każdą połowę pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Umieść warzywa w oddzielnych plastikowych torebkach; uszczelnij i schłodź 8 godzin.
Roztopić masło na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu; dodać pekan, i smażyć 5 minut lub do tosty.
Dodaj cebulę, i gotować, często mieszając, 15 minut lub do karmelu kolorowe.
Dodać pekan i brukselka, i gotować około 3 protokół lub do ogrzania.