Karmazynowy Ryż

Karmazynowy Ryż
Karmazynowy ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz buraki, env. sezon dressing mix, polly-o parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karmazynowy Kuskus, Coleslaw Karmazynowy, oraz Karmazyn Jeffersona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wodę i dressing wymieszać w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać ryż i buraki; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Zdjąć z ognia; przykryć.
4
Odstawić 5 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
5
Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn