Karczochy Z Sosem Cytrynowym
Karczochy z sosem cytrynowym zanurzenie może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, sos sałatkowy typu majonez, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to SOS maczany cytrynowo-musztardowy do karczochów, Całe karczochy z sosem cytrynowo-tymiankowym, oraz Karczochy Gotowane Na Parze Z Sosem Curry.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w małej misce; dobrze wymieszać. Kryj się i wyluzuj.
Karczochy umyć zanurzając w górę iw dół w zimnej wodzie.
Odciąć końce łodygi; przyciąć około 1/2 cala od góry każdego karczocha.
Usunąć luźne dolne liście. Nożyczkami przyciąć jedną czwartą wierzchu każdego zewnętrznego liścia.
Umieść karczochy w dużym holenderskim piekarniku; dodaj wodę do głębokości 1 cala. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.
Karczochy podawać z sosem.