Karczochy Grillowane

Karczochy Grillowane
Grillowane karczochy mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz cytrynę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Karczochy Grillowane, Karczochy Grillowane, oraz Karczochy Grillowane.

Instrukcje

1
W małej misce (Nie liść laurowy) umieścić posiekane świeże zioła, zalać oliwą z oliwek. Kuchenka mikrofalowa na dużym ogniu przez 30 sekund (lub rozgrzać olej i zioła na płycie kuchennej, aż się ogrzeje).
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Niech zioła strome w ciepłej oliwy z oliwek podczas przygotowywania karczochy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3
Przygotuj karczochy: przygotuj duży garnek z cala wody na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj pokrojone ząbki czosnku i liść laurowy i umieść stojak na parowiec w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Aby przygotować karczochy, przygotuj cytrynowe kliny. Jeśli chcesz przyjemnej prezentacji, użyj nożyczek, aby odciąć spiczaste końcówki liści karczocha. Podczas przycinania karczochów, pocierać cięte obszary sokiem z klinów cytryny, aby zapobiec brązowieniu karczochów przed utlenianiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
6
Użyj obieraczki do warzyw, aby odciąć grubą zewnętrzną warstwę łodyg karczocha. Przyciąć łodygi do 2 cali od podstawy karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
7
Odciąć i wyrzucić górną 1/2 cala karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8
Przetnij karczochy na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
9
Użyj mocnej metalowej łyżki, aby wyjąć rozmyte Dławiki i małe wewnętrzne liście karczocha. Rub sok z cytryny w całym wnętrzu i odsłonięte obszary cięcia karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1
Podgrzać wodę w dużym garnku ze stojakiem na parowiec na wysokości. Gdy dojdzie do wrzenia, zmniejsz ogień do średniej wysokości i umieść połówki karczocha, odetnij bok na stojaku parowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Kryć się. Pary przez 20 minut (mniej lub więcej, w zależności od wielkości karczochów), aż można łatwo zdjąć zewnętrzne liście i można łatwo przebić serce nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Karczochy mogą być tylko trochę mniej gotowane niż byłoby zazwyczaj idealne dla gotowane na parze karczochy, jak będzie gotowanie je dalej na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Grilluj karczochy: przygotuj grill na bezpośrednie, wysokie ciepło. Użyj pędzla do ciasta, aby przeczesać karczoch z olejem z ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej W InfuzjiOlej W Infuzji
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Połówki karczocha ułożyć na ruszcie grillowym. Przykryj i grilluj przez 5 do 10 minut, aż będziesz miał ładny znak grilla na ciętych bokach karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Aby służyć, posypać wycięte boki sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8
Podawać samodzielnie lub z majonezem, remoulade lub aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
RemouladeRemoulade
AioliAioli
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn