Karczoch serce i posiekane oliwkowe Crostini

Karczoch serce i posiekane oliwkowe Crostini
Karczoch serce i posiekane oliwkowe Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwek, pomidor roma, chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Karczoch I Oliwkowe Crostini, Karczochowo-oliwkowe Crostini, oraz Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i umyj blaty z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące, 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połączyć karczoch serca, oliwki, pomidor, cebula, 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, i 1/4 szklanki parmezanu razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Karczochy SercaKarczochy Serca
ParmezanParmezan
OliwkiOliwki
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Łyżka mieszanki karczoch na tosty chleb kromki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
ChlebChleb
6
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
7
Powrót kromki chleba do piekarnika; piec, aż mieszanina karczoch jest ogrzewany przez i parmezan topi się, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
KarczochKarczoch
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia66
Magazyn