Karczoch & Szpinak Enchiladas

Karczoch & Szpinak Enchiladas
Przepis Artichoke & szpinak Enchiladas może zaspokoić Twoje meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje $2.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę serca karczochów, ząbki czosnku, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony kminek, możesz podążać za tym daniem głównym z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Niewiele osób lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Mini grillowane Karczochowe serduszka z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem Karczochowym, Karczoch Enchiladas, oraz Karczoch Enchiladas Z " Uczty.

Instrukcje

1
W małym rondlu roztopić masło. Mąkę mieszamy do uzyskania gładkości; stopniowo dodajemy bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z sosem pomidorowym, chili w proszku i kminkiem. Gotować na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub do lekko zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozprowadzić 3/4 szklanki sosu do nasmarowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia. Odstawić pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Na dużej patelni podsmażyć cebulę i czosnek w oleju do miękkości. Wymieszać z grzybami; gotować 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać karczochy i szpinak; gotować 4-5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem ricotta, śmietaną i 1 szklanką sera Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Przez CiastoPrzez Ciasto
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
6
Umieść 2/3 szklanki mieszanki grzybowej na środku każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
7
Zwinąć i umieścić stronę szwu w dół w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Na wierzch polać sosem reserved; posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Piec bez przykrycia, w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do rozgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn