Karczoch & Szpinak Enchiladas
Przepis Artichoke & szpinak Enchiladas może zaspokoić Twoje meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje $2.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę serca karczochów, ząbki czosnku, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony kminek, możesz podążać za tym daniem głównym z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Niewiele osób lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Mini grillowane Karczochowe serduszka z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem Karczochowym, Karczoch Enchiladas, oraz Karczoch Enchiladas Z " Uczty.
Instrukcje
W małym rondlu roztopić masło. Mąkę mieszamy do uzyskania gładkości; stopniowo dodajemy bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z sosem pomidorowym, chili w proszku i kminkiem. Gotować na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub do lekko zgęstnienia.
Rozprowadzić 3/4 szklanki sosu do nasmarowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia. Odstawić pozostały sos.
Na dużej patelni podsmażyć cebulę i czosnek w oleju do miękkości. Wymieszać z grzybami; gotować 3 minuty dłużej.
Dodać karczochy i szpinak; gotować 4-5 minut dłużej.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem ricotta, śmietaną i 1 szklanką sera Monterey Jack.
Umieść 2/3 szklanki mieszanki grzybowej na środku każdej tortilli.
Zwinąć i umieścić stronę szwu w dół w przygotowanym naczyniu.
Na wierzch polać sosem reserved; posypać pozostałym serem.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do rozgrzania.