Caribbean Crab Cakes Benedict może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 790 kalorii, 25g białka, oraz 67 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz grudki krabmeat, popękany pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki Z Kraba Po Benedyktyńsku, Ciastka Krabowe Jajka Benedykt, oraz Ciastka krabowe Benedykt z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krakersy umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić chleb w blenderze lub robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W dużej misce połącz mięso krabowe, majonez, okruchy krakersów, bułkę tartą, białko jaja i kolejne 4 składniki. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Kształt mieszanki kraba na 6 (4-calowe) paszteciki. Gotuj ciasta krabowe, partiami, w gorącym oleju i roztopionego masła na dużej patelni na średnim ogniu 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Krab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ułóż plastry awokado i jajka w koszulce na ciastach krabowych, a następnie polej sosem Karaibskim Hollandaise i pieprzem.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.