Kapusta zwiędła z boczkiem
Zwiędły jarmuż z boczkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 183 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka bulionu warzywnego, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kapusta zwiędła z boczkiem i octem, Sałatka z kapusty i soczewicy, oraz Kapusta Na Ciepło Z Kurczakiem.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku lub stockpot aż chrupiące.
Usunąć paski, pokruszyć i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Roztopić masło z kroplami na średnim ogniu.
Dodać cebulę i następne 5 składników, i gotować 5 minut lub do miękkości.
Wymieszaj rosół z kurczaka, ocet jabłkowy i cukier. Stopniowo dodawać jarmuż i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub tylko do zwiędnięcia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub do całkowitego przetargu.
Wymieszać z boczkiem; w razie potrzeby doprawić ostrym sosem.