Kapusta zwiędła z boczkiem

Kapusta zwiędła z boczkiem
Zwiędły jarmuż z boczkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 183 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka bulionu warzywnego, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kapusta zwiędła z boczkiem i octem, Sałatka z kapusty i soczewicy, oraz Kapusta Na Ciepło Z Kurczakiem.

Instrukcje

1
Boczek gotować w holenderskim piekarniku lub stockpot aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Usunąć paski, pokruszyć i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Roztopić masło z kroplami na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Dodać cebulę i następne 5 składników, i gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Wymieszaj rosół z kurczaka, ocet jabłkowy i cukier. Stopniowo dodawać jarmuż i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub tylko do zwiędnięcia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub do całkowitego przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JarmużJarmuż
6
Wymieszać z boczkiem; w razie potrzeby doprawić ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn