Kapusta Zasmażana Texas Style

Kapusta Zasmażana Texas Style
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonej kapusty w stylu Teksańskim. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mieszanki chleba kukurydzianego, kapusta, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Kapusta Thoran (Kapusta Zasmażana W Stylu Kerala), Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty.

Instrukcje

1
Pokrojoną kapustę przełożyć do dużej miski i posypać cukrem. Usunie to nadmiar wody z kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić, zastrzegając smar w patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W małej misce, wymieszać mieszankę chleba kukurydzianego i pieprz cayenne. Wymieszać z kapustą, aż dobrze wymieszane. Na patelni boczek był gotowany w, saute cebula i jalapeno w gorącym tłuszczu boczek do miękkości. Kapustę wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, aż kapusta zwiędnie, o 15 protokół. Wymieszać pokruszony boczek i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Cornbread MixCornbread Mix
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn