Kapusta Pikantna

Kapusta Pikantna
Pikantny jarmuż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz czosnek, jarmuż, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zesty Nacho Kale Chips, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Blueberry Kale Pops from Kale: The Complete Guide to the world ' s Most Powerfood.

Instrukcje

1
W misce ubić sos sojowy, olej sezamowy i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Umieścić liście jarmużu w misce; mżawka sos sojowy sos na jarmuż. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn