Kapusta i kluski mojej babci
Kapusta i makaron mojej babci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 680 kalorii, 22g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól i zmielony pieprz, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z kapustą, Kapusta i kluski, oraz Makaron z kapustą.
Instrukcje
Umieścić wodę i masło w dużej, głębokiej patelni i doprowadzić do wrzenia; wymieszać z boczkiem i powrócić do wrzenia.
Wymieszać kapustę z mieszaniną boczku; gotować na wolnym ogniu, aż najgrubsze kawałki kapusty będą miękkie widłowo, a płyn prawie odparuje, około 20 minut.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Makaron gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nadal lekko twarde, o 5 protokół.
Lekko wrzucić makaron jajeczny z boczkiem i kapustą; doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.