Kanapki ze stekiem z polędwicy z smakiem dymu
Kanapki z polędwicą z smażonym smakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz steki z polędwicy, sok z limonki, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Stek z polędwicy z czerwoną cebulą, Stek z polędwicy pieczonej z oliwkowym smakiem, oraz Kanapki Ze Stekiem Z Polędwicy.
Instrukcje
Aby rozkoszować się smakiem, rozpal grilla i, podczas jego płonącego, char pieprz i chili. Umieścić w misce i przykryć folią spożywczą. Tymczasem char czerwoną cebulę i pomidora. Gdy ostygnie wystarczająco, obrać pomidora, a następnie obrać i deser paprykę i chili (pozostawić w nasionach chili, jeśli chcesz dodać trochę ciepła). Przechylić zwęglone warzywa do robota kuchennego z limonką, olejem i nasionami kminku,a następnie przyprawić i pulsować kilka razy, aby zachować masywny, lub pozostawić urządzenie uruchomione, aby uzyskać gładki smak.
W przypadku steków rozgnieść czosnek z sokiem z limonki, oliwą z oliwek i tymiankiem, a następnie rozłożyć na mięsie. Gdy węgle są popielate, gotować steki przez 4 min z każdej strony na średnio rzadkie, dodając lub odejmując 1 min tak czy inaczej, aby gotować według własnych upodobań. Pozostawić na 5 minut, a następnie pokroić w grube plastry.
Umieść steki na desce z bagietką, sałatą, smakiem i estragonem i majonezem musztardowym, i pozwól każdemu złożyć własną kanapkę.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc