Kanapki ze stekiem z jabłkowym sosem Barbecue
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Flank stek kanapki z jabłkowym sosem Barbecue spróbować. Ten przepis służy 6. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pomidor, sałatę liściową, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos jabłkowy, można śledzić to danie główne z Jedno Porcja Czekolady Masło Orzechowe Mikrofalowe Ciasto jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek Z Flanki Z Balsamicznym Sosem Barbecue, Grillowany stek z sosem Barbecue Bourbon, oraz Stek z szynki z jabłkowym sosem Barbecue.
Instrukcje
Umieść stek w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; polej stekiem 1/2 szklanki jabłkowego sosu Barbecue. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić po przekątnej na cienkie paski.
Podawać na bułkach z pomidorem, sałatą i, w razie potrzeby, cebulą.
Skropić pozostałym sosem; posypać pieprzem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.