Kanapki ze stekiem i hummusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 777 kalorii. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kanapki Hummus Club, Kanapki Hummus Lavash, oraz Hummus Puree Z Ciecierzycy Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniej wysokości. Do miski wrzucić cebulę, paprykę bananową i 1/3 szklanki soku z ogórków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Kurczaka Każde)
Sok Z Ogórków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-o
2
Ubić hummus z 3 do 4 łyżek wody w innej misce, aż będzie gładki i wylewany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Cienko pokroić stek na ziarno, a następnie pokroić w poprzek na kawałki wielkości kęsa. Wymieszać z pozostałymi 3 łyżkami soku z ogórków, 1 łyżką oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sok Z Ogórków
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
4
Posmarować pitas z jednej strony pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, naoliwione strony w dół, aż lekko tosty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Usuń pitas z grilla i top z steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Cebulę i paprykę odcedzić; podzielić równomiernie między pitami. Top z sałatą i skropić sosem hummus. Top z ostrym sosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do wysokości. Oliwki, szalotka, czosnek, rozmaryn, płatki czerwonej papryki, 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z 1/2 cytryny utrzeć w robocie kuchennym; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto Kukurydziane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Stek przekłuć widelcem i doprawić solą i pieprzem. Natrzyj 1 łyżkę oliwy na cały stek, a następnie odstaw na bok, około 10 minut. W międzyczasie w małej misce wrzucić pozostałą mieszaninę oliwek z pomidorami, pietruszką, pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i sokiem z pozostałej 1/2 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ciasto Kukurydziane
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Grill stek, aż rumiane z jednej strony, o 7 protokół. Flip i gotować o 7 Więcej minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Przenieś stek na deskę do krojenia i pozostaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
11
Przeciąć na pół; jedną połowę zarezerwować na kanapki ze stekami (po prawej). Pozostały stek pokroić cienko na ziarno i polać tapenadą oliwkowo-pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Darioush Signature Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 69 dolarów.