Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym
Kanapki z wędzonym tyłkiem wieprzowym mogą być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Za 2,46 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 60g białka, 24g tłuszczu i w sumie 658 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga nasion selera, majonezu, koszernej soli i pieprzu oraz szalotki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 18 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 81%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wędzony Tyłek Wieprzowy, Wędzony Tyłek Wieprzowy, oraz Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 6 filiżanek zrębków hikorowych moczonych w wodzie przez 30 minut, a następnie osuszonych; mała Aluminiowa Taca
Umieść Tyłek wieprzowy na blasze z obrzeżem.
Wymieszaj razem brązowy cukier, suchą musztardę, sól, paprykę, chili w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz, cayenne i nasiona selera w małej misce, aby zmiksować. Potrzyj miksturę na całym tyłku wieprzowym. Przykryj folią i pozwól marynować przez co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub do nocy w lodówce.
Pozostaw do temperatury pokojowej na 1 godzinę przed paleniem.
Napełnij małą aluminiową tacę odsączonymi zrębkami.
Umieść tacę pod skrajnie lewym grillem.
Podgrzej grill na średnim ogniu i podgrzewaj przez 20 minut. Wióry powinny zacząć się zapalać i dymić. Wyłącz skrajnie prawy palnik po 20 minutach.
Umieść tłuszcz wieprzowy stroną do góry po prawej stronie na ruszcie grilla nad nieoświetlonym palnikiem. Przykryj grill i gotuj do miękkości, a widelec może łatwo przekręcić mięso bez oporu, około 7 1/2 godziny, utrzymując temperaturę od 275 do 300 stopni F. temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 190 stopni F. będziesz musiał dodawać garść frytek do tacy co kilka godzin.
Wyjmij wieprzowinę z grilla na blachę do pieczenia i odstaw na 30 minut. Rozdrobnij widelcami i lekko dopraw mięso solą.
Podawać na miękkich białych bułeczkach i posypane słodkim i pikantnym octem Slaw.
W dużej misce wymieszaj ocet jabłkowy, olej rzepakowy, majonez, musztardę, cukier i nasiona selera.
Dodaj marchewki, kapustę i szalotkę i wymieszaj wszystko razem. Posyp solą i pieprzem. Przykryj folią i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, aby kapusta zmiękła, a smaki się ze sobą połączyły.