Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym

Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym
Kanapki z wędzonym tyłkiem wieprzowym mogą być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Za 2,46 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 60g białka, 24g tłuszczu i w sumie 658 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga nasion selera, majonezu, koszernej soli i pieprzu oraz szalotki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 18 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 81%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wędzony Tyłek Wieprzowy, Wędzony Tyłek Wieprzowy, oraz Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 6 filiżanek zrębków hikorowych moczonych w wodzie przez 30 minut, a następnie osuszonych; mała Aluminiowa Taca
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Umieść Tyłek wieprzowy na blasze z obrzeżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
4
Wymieszaj razem brązowy cukier, suchą musztardę, sól, paprykę, chili w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz, cayenne i nasiona selera w małej misce, aby zmiksować. Potrzyj miksturę na całym tyłku wieprzowym. Przykryj folią i pozwól marynować przez co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub do nocy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
RamięRamię
Nasiona SeleraNasiona Selera
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Boston ButtBoston Butt
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pozostaw do temperatury pokojowej na 1 godzinę przed paleniem.
6
Napełnij małą aluminiową tacę odsączonymi zrębkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
7
Umieść tacę pod skrajnie lewym grillem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Podgrzej grill na średnim ogniu i podgrzewaj przez 20 minut. Wióry powinny zacząć się zapalać i dymić. Wyłącz skrajnie prawy palnik po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Umieść tłuszcz wieprzowy stroną do góry po prawej stronie na ruszcie grilla nad nieoświetlonym palnikiem. Przykryj grill i gotuj do miękkości, a widelec może łatwo przekręcić mięso bez oporu, około 7 1/2 godziny, utrzymując temperaturę od 275 do 300 stopni F. temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 190 stopni F. będziesz musiał dodawać garść frytek do tacy co kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Wyjmij wieprzowinę z grilla na blachę do pieczenia i odstaw na 30 minut. Rozdrobnij widelcami i lekko dopraw mięso solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Podawać na miękkich białych bułeczkach i posypane słodkim i pikantnym octem Slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
W dużej misce wymieszaj ocet jabłkowy, olej rzepakowy, majonez, musztardę, cukier i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Nasiona SeleraNasiona Selera
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodaj marchewki, kapustę i szalotkę i wymieszaj wszystko razem. Posyp solą i pieprzem. Przykryj folią i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, aby kapusta zmiękła, a smaki się ze sobą połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki

Składniki

63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana2largesmarchewki, obrane i starte (na dużym oku tarki pudełkowej)marchewki, obrane i starte (na dużym oku tarki pudełkowej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mała zielona kapusta, wydrążona, pokrojona na ćwiartki i pokrojona w wstążkimała zielona kapusta, wydrążona, pokrojona na ćwiartki i pokrojona w wstążki12 łyżeczki czosnku w proszkusól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calajasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier12 łyżeczki czosnku w proszku2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo12 łyżeczki czosnku w proszkusuchy proszek musztardowysuchy proszek musztardowy2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2kgspupa wieprzowapupa wieprzowa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaobrana i starta szalotka (na dużym oczku tarki pudełkowej)obrana i starta szalotka (na dużym oczku tarki pudełkowej)8krewetki i żyłkiMiękkie białe bułeczki do serwowaniaMiękkie białe bułeczki do serwowania23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkugorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn