Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym

Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym
Kanapki z wędzonym tyłkiem wieprzowym mogą być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Za 2,46 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 60g białka, 24g tłuszczu i w sumie 658 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga nasion selera, majonezu, koszernej soli i pieprzu oraz szalotki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 18 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 81%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wędzony Tyłek Wieprzowy, Wędzony Tyłek Wieprzowy, oraz Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 6 filiżanek zrębków hikorowych moczonych w wodzie przez 30 minut, a następnie osuszonych; mała Aluminiowa Taca
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Umieść Tyłek wieprzowy na blasze z obrzeżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
4
Wymieszaj razem brązowy cukier, suchą musztardę, sól, paprykę, chili w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz, cayenne i nasiona selera w małej misce, aby zmiksować. Potrzyj miksturę na całym tyłku wieprzowym. Przykryj folią i pozwól marynować przez co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub do nocy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Nasiona SeleraNasiona Selera
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Boston ButtBoston Butt
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Pozostaw do temperatury pokojowej na 1 godzinę przed paleniem.
6
Napełnij małą aluminiową tacę odsączonymi zrębkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
7
Umieść tacę pod skrajnie lewym grillem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Podgrzej grill na średnim ogniu i podgrzewaj przez 20 minut. Wióry powinny zacząć się zapalać i dymić. Wyłącz skrajnie prawy palnik po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść tłuszcz wieprzowy stroną do góry po prawej stronie na ruszcie grilla nad nieoświetlonym palnikiem. Przykryj grill i gotuj do miękkości, a widelec może łatwo przekręcić mięso bez oporu, około 7 1/2 godziny, utrzymując temperaturę od 275 do 300 stopni F. temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 190 stopni F. będziesz musiał dodawać garść frytek do tacy co kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Wyjmij wieprzowinę z grilla na blachę do pieczenia i odstaw na 30 minut. Rozdrobnij widelcami i lekko dopraw mięso solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Podawać na miękkich białych bułeczkach i posypane słodkim i pikantnym octem Slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
W dużej misce wymieszaj ocet jabłkowy, olej rzepakowy, majonez, musztardę, cukier i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Nasiona SeleraNasiona Selera
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodaj marchewki, kapustę i szalotkę i wymieszaj wszystko razem. Posyp solą i pieprzem. Przykryj folią i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, aby kapusta zmiękła, a smaki się ze sobą połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Składniki

62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę2largesmarchewki, obrane i starte (na dużym oku tarki pudełkowej)marchewki, obrane i starte (na dużym oku tarki pudełkowej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreooliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemała zielona kapusta, wydrążona, pokrojona na ćwiartki i pokrojona w wstążkimała zielona kapusta, wydrążona, pokrojona na ćwiartki i pokrojona w wstążki11 łyżka suszonego oreganosól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzujasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier11 łyżka suszonego oregano2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo11 łyżka suszonego oreganosuchy proszek musztardowysuchy proszek musztardowy2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2kgspupa wieprzowapupa wieprzowa22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuobrana i starta szalotka (na dużym oczku tarki pudełkowej)obrana i starta szalotka (na dużym oczku tarki pudełkowej)8krewetki i żyłkiMiękkie białe bułeczki do serwowaniaMiękkie białe bułeczki do serwowania22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej11 łyżka suszonego oreganogorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn