Przepis kanapki z wołowiną i rukolą ciabatta mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 25 minut. To danie główne ma 345 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rukolę, galaretkę pieprzową, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki z polędwicy wołowej z majonezem ziołowym i rukolą, Tosty ciabatta z krewetkami, estragonem i rukolą, oraz Kanapki z wołowiną z papryką, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubić razem 2 pierwsze składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Ułożyć rolki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w 400 przez 5 minut lub do lekko tosty, ale nadal miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ostudzić 10 minut; podziel rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
6
Rozłóż pokrojone boki rolek mieszaniną majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
7
Warstwa dolna połówki rolki z wołowiną, składane plastry w razie potrzeby pasujące do rolek. Top każdy z serem, rukola, i pozostałe połówki rolki, mieszaniny majonezu boki w dół.