Kanapki z wołowiną w stylu południowo-zachodnim

Kanapki z wołowiną w stylu południowo-zachodnim
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na żydowskie jedzenie. Spróbuj zrobić w domu kanapki z wołowiną po południowo-zachodniemu. To danie główne ma 689 kalorii , 73 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Ten przepis bez nabiału jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 5,17 USD za porcję . 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup papryczki chipotle en adobo, wodę, wołowinę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje znakomitą ocenę Spoonacular wynoszącą 87% . Kanapki z wołowiną grillowaną , wołowina grillowana i wołowina duszona w piwie z sosem Ding Dang Good są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Dopraw wołowinę hojnie solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzej dużą, ciężką patelnię na średnio-wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj olej i podgrzewaj, aż zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Dodaj mięso i smaż, przewracając je raz, aż się zrumieni z obu stron, łącznie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Przełóż mięso do wolnowaru; pozostaw patelnię na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Do sosu na patelni dodaj czosnek, cebulę, chili w proszku, kolendrę i kminek i mieszaj, aż do uzyskania przyjemnego aromatu, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj ocet i gotuj, aż prawie zniknie, skrobiąc dno patelni drewnianą łyżką. Wymieszaj z wodą i wlej mieszankę na mostek. Rozgnieć pomidory palcami w wolnowarze; dodaj sok pomidorowy, chipotle, liście laurowe i melasę. Przykryj garnek, ustaw na LOW i gotuj mostek, aż będzie się łatwo rozdzielał widelcem, około 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Aby podać, włóż mięso do wolnowaru i za pomocą dwóch widelców rozdziel je na kawałki, a następnie równomiernie wymieszaj z sosem; dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
9
Usuń i wyrzuć liście laurowe. Nałóż mięso na bułki i podawaj z jalapenos. (To danie jest również świetne zwinięte w tortille.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka KanapkowaBułka Kanapkowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn