Kanapki z wieprzowiną i surówką
Kanapki z wieprzowiną i surówką wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis bez nabiału jest dla 6 osób i kosztuje 1,64 dolara za porcję . Jedna porcja zawiera 427 kalorii , 30 g białka i 8 g tłuszczu . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, kapustę, cukier i kilka innych składników, możesz go przygotować. Świetnie sprawdza się jako dość tanie danie główne. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 63% , co jest całkiem dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Kona Pork with Pineapple Slaw , Pork Carnitas with Chipotle BBQ Sauce and Slaw oraz Ahi Tuna with Sweet and Spicy Asian Slaw .
Instrukcje
Aby przygotować surówkę, w misce wymieszaj ze sobą pierwsze osiem składników.
Dodaj kapustę i marchewkę; wymieszaj, aby pokryć. Odstaw.
Grilluj wieprzowinę w odległości 10-15 cm od źródła ciepła przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Pokrój w paski lub rozdrobnij dwoma widelcami i przełóż do miski.
Dodaj sos barbecue i wymieszaj.
Na każdą bułkę nałóż 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej i 1/3 szklanki surówki.