Kanapki Z Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj kanapki z tuńczykiem. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 27g tłuszczu i w sumie 345 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu worcestershire, tuńczyka, majonezu i cebuli. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki Francuskie Z Tuńczykiem, Puff Warzywny Z Tuńczyka, oraz Kanapki Francuskie Mini Salami.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj 1/4 szklanki majonezu, zielonego pieprzu, cebuli, musztardy i sosu Worcestershire; dodać tuńczyka.
Rozłóż na każdej połowie bułki; na wierzchu każdy plasterek pomidora. Ułóż kanapki na blasze do pieczenia.
W innej misce połącz ser i pozostały majonez; łyżka mieszanki sera na pomidorze.
Piec w temperaturze 400° przez 11-13 minut lub do momentu, gdy polewa będzie puszysta i złocistobrązowa.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to moje najlepsze typy tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir]()
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i winiarza Kenny ' ego Likitprakonga.