Kanapki Z Sałatką Jajeczną

Kanapki Z Sałatką Jajeczną
Kanapki z sałatką jajeczną to Wegetariańskie przepis z 44 porcjami. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz seler, musztarda dijon, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 11 składników w misce, aż do wymieszania. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
2 łyżki masy jajecznej rozprowadzić równomiernie na 1 stronie 11 kromek chleba. Top z pozostałych 11 kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Pokrój każdą kanapkę na 4 kanapki palcowe.
4
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy McCormick Salad Supreme Seasoning i Pepperidge Farm Bardzo cienkiego, krojonego białego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb KanapkowyBiały Chleb Kanapkowy
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje44
Ocena Zdrowia1
Magazyn